Aktivt liv og genial beliggenhed

Kongebro Huset giver mulighed for at leve et aktivt liv med nem adgang til restauranter, kulturliv, fitnesscenter og Danmarks største spa hos Alsik Spa.

Kongebro Huset har en genial beliggenhed for dig, der drømmer om et aktivt liv, hvor byens bekvemmeligheder er lige om hjørnet. Samtidig har du naturen at geare ned i – med gåture, fisketure og oplevelser – eller geare op i – med løb, mountainbike eller vandsport.

Her er nemlig natur i rige mængder, for Sønderborg og omegn er kendt for sine 250 kilometer krøllet kyststrækning.

Med sin unikke beliggenhed på østsiden af Alssund tilbyder Kongebro Huset enestående udsigt til vandet, Alsion, broerne, slottet og til de markante, gamle kasernebygninger.

Del af Frank Gehrys masterplan for Byens Havn

Området har undergået en stor forandring, siden den verdensberømte, canadiske arkitekt Frank Gehry præsenterede sin masterplan. Målet var at forvandle Sønderborgs udfasede industrihavn til Byens Havn. Ideen var at skabe liv og et område for mennesker via nye boliger, erhverv, hotel, kultur og uddannelse.

Nu ligger de første markante beviser for planens originalitet klar i form af Videnshusene, Steigenberger Alsik Hotel & Spa, koncerthal og universitet på Alsion, multikulturhuset, havnepromenaden mm. inden for rækkevidde.