Lyse lejligheder

Kongebro Huset er 28 arkitekttegnede, moderne lejligheder med store vinduespartier i en moderne bygning med røde teglsten. De lyse boliger, der findes fra 2- til 5-værelseslejligheder, fordeler sig i størrelsen 86 m2 til 159 m2, med penthouselejligheder op til 248 m².

Hver lejlighed er designet til at udnytte placeringen ved vandet optimalt. Oplevelsen af at træde ind i den enkelte lejlighed er noget særligt, fordi du hurtigt bliver grebet af det dragende kig mod vandet. Lyset i hver lejlighed er behageligt, som det forandrer sig gennem dagen.

Materialerne i lejlighederne afspejler den høje kvalitet. Her kommer kvalitetskøkkener og stilrene badeværelser med alt hvad det indbefatter af væghængte badeværelsesmøbler, toilet og kvalitetsklinker. Hårde hvidevarer bliver ligeledes af høj kvalitet.

Luksuriøst udeliv på kanten af vandet

Alle lejligheder har herlig udsigt mod vandet og eftermiddags- og aftenssol fra enten egen solvendt, stor altan eller egen tagterrasse.

Penthouse-lejlighederne har endda privat jacuzzi, udebrus, udekøkken og hvert sit fine orangeri på de store, private tagterrasser.

Loungestemning giver behagelig ankomst

Man ankommer til sit hjem via døren i stueplan. Her finder man et miljø, der på samme tid er frisk og råt, men også præget af hygge og varme. Her er en loungeagtig stemning skabt med simple greb via materialerne,

gulvbelægningen og belysningen. Det intelligente lys, der er dagslysstyret, giver en særlig behagelig oplevelse af ankomstområdet, hvor to elevatorer gør adgangen ubesværet for alle aldre.

Nem adgang og bekvemme parkerings­muligheder

Kongebro Huset ligger centralt placeret i Sønderborg med fin forbindelse til omverdenen. Her er nem adgang til E45, færgeforbindelse til Fyn og fra Sønderborg lufthavn, der ligger 9 minutter væk i bil, er flyvetiden til København 35 minutter.

I nærheden af Kongebro Huset findes mange forskellige muligheder for parkering. Der er én plads per bolig lige ved bygningen. Har man behov for plads til en bil nummer to, kan der lejes fast parkering i Havnens P-hus, eller på p-areal ved kasernen— lige over for Kongebro Huset.